Eğlence Diyarı , Türkiye’nin önde gelen şirketleri ve markaları için tamamen özel olarak tasarlanmış oyun etkinliklerini düzenleyerek, etkinlik deneyimlerini dönüştürmektedir.
Kurumsal müşterilerimize özel, her birine özgü oyunlar ve deneyimler tasarlayarak, en yenilikçi çözümleri sunuyoruz.
Kurum içi iletişim ve marka etkinliklerini, geleneksel yöntemlerin ötesine geçerek, bilgileri oyunlaştırarak daha eğlenceli ve etkili hale getiriyoruz.
Etkinlikler için, ses, ışık, görüntü ve multimedya prodüksiyonu konularında, uzman ekiplerimizle tam kapsamlı hizmet sunuyoruz.
Kurumsal etkinliklerde gerçekleştirilen eğitim ve atölye çalışmalarını, alanında uzman eğitmenler ve profesyoneller ile hayata geçiriyoruz.
Deneyim Tasarımı, Oyunlaştırma ve Prodüksiyon konularındaki uzmanlığımızla, çeşitli etkinlikler tasarlıyoruz.
Marka & Ürün Deneyimi – Lansman PR – Influencer Etkinlikleri – Kaçış Odası – Marka & Ürün Yerleştirme
Takım Çalışması ve Motivasyon Etkinlikleri – Kurum İçi İletişim Etkinlikleri – İç Lansman – Şirket Piknikleri – Aile Günleri
Uzaktan çalışan ekipler için online etkinlikler düzenleyerek, takım çalışmasını güçlendiriyor ve motivasyonu artırıyoruz.
İK departmanlarının süreçlerine yönelik, işe alım, oryantasyon ve eğitim gibi farklı amaçlar için oyunlaştırılmış deneyimler tasarlıyoruz.
Katılımcı kitlesine uygun konseptlerde festivaller ve yarışmalar düzenliyoruz.
Alışveriş merkezlerinde, hedef kitleye yönelik yaratıcı etkinlikler, hem kapalı hem açık alanlarda organize ediyoruz.
Eğlence Diyarı Kaçış Oyunları Merkezi, Trump AVM’de 6 farklı kaçış oyunu ile kurumsal ekipleri heyecan verici maceralara davet ediyor.
Uzman eğitmenler ve sanatçılarla, yaratıcı ve alternatif atölye etkinlikleri düzenliyoruz.
Projenin tasarım aşamasından operasyonun sonuna kadar her adımda birlikte çalışıyoruz.
Firma ya da marka tarafından, projenin amacı, hedeflenen mesajlar, katılımcı profili, marka kimliği, ürün ve hizmet detayları gibi bilgiler toplanır. Bu bilgilerle senaryo tasarımı ve bulmaca kurgusu için gerekli brief hazırlanır.
Katılımcı sayısı, konsept ve ambians, mekan özellikleri göz önünde bulundurularak, ses, ışık, görüntü prodüksiyonu ve 3. parti işbirlikleri gibi projeye özel ihtiyaçlar belirlenir.
Kurum içi etkinliklerde, katılımcıların takım çalışması, iş bölümü, dayanışma, yaratıcılık, liderlik, iletişim, analitik düşünme, problem çözme ve stratejik karar alma gibi becerileri geliştirilmesi hedeflenir. Pazarlama iletişimi etkinliklerinde ise hedef kitlenin markayla bağ kurması, ürün özelliklerinin anlaşılması, marka imajının pekiştirilmesi gibi kazanımlar sağlanır.
Özel senaryo tasarımı yapılır, işitsel ve görsel efektler yaratılır, casting ve kostüm tasarımları yapılır. Ayrıca, oyun için gerekli diğer öğeler de belirlenir.
Oyunlaştırma sürecinde, oyun akışı belirlenir, mental ve fiziksel bulmacaların kurgusu yapılır, oyun materyalleri ve oyun propları tasarlanır.
Oyun tasarımı tamamlandıktan sonra kullanılacak tüm görsel, dekor, kostüm, elektronik ve mekanik propların üretimi yapılır. Üretim tamamlandıktan sonra testler gerçekleştirilir ve ürünler operasyona hazır hale getirilir.
Mekan özelliklerine göre oyun kurulumu yapılır. Operasyon saati geldiğinde, Game Master ve teknik ekibin rehberliğinde katılımcılar alana alınır ve oyun başlatılır. Oyun süresince gerekli yönlendirmeler yapılır ve görev tamamlandığında etkileyici bir finalle etkinlik sonlandırılır.
Oyun tamamlandıktan sonra katılımcıların geri bildirimleri alınarak süreç değerlendirilir. Gelecek projeler için notlar alınır ve gelişim alanları belirlenir.
Öncelikle, tasarım için katılımcı profili, etkinliğin amacı, mekan, hedeflenen kazanımlar ve katılımcılara verilecek mesajlar gibi detaylar içeren bir brief hazırlanması gerekmektedir. Bu kriterler, deneyim konsepti ve senaryo kurgusu aşamalarında kullanılmaktadır. Oyun ve bulmaca tasarımı sürecinde ise, marka ya da kurum tarihçesi, önemli kilometre taşları, kurumsal değerler, iç iletişim mesajları, ürün teknik bilgileri ve faydaları gibi oyunlaştırmaya uygun bilgilerin sağlanması önemlidir. Ayrıca, kurumsal görseller ve videolar da senaryo ve bulmaca tasarımında kullanılır.
Pazarlama iletişimi etkinlikleriniz kapsamında; PR etkinlikleri, ürün lansmanları, marka deneyimi aktiviteleri, B2B ve B2C hedef kitleler için düzenlenen özel davetler ve yarışmalar, fuarlar, panayırlar ya da festival organizasyonlarında yer alan aktiviteler gibi pek çok etkinlik için özel deneyimler tasarlıyoruz.
Oyun etkinliklerimizin fiyatları, etkinliğin ihtiyaçlarına göre özel olarak belirlenmektedir. Bütçe çalışması, etkinlik hakkında aldığımız bilgiler doğrultusunda yapılır. Etkinlik hakkında detayları bize e-posta göndererek iletebilirsiniz. Ayrıca, etkinliğin amacı, katılımcı profili, tahmini katılımcı sayısı, mekan ve tarih bilgilerini de bizimle paylaşırsanız, en kısa sürede size teklif sunacağız.
Fiziksel (gerçek hayatta) ve çevrimiçi (online) etkinliklerimizde, katılımcılar genellikle takımlar halinde oyunlara katılır. Toplam kişi sayısı fazla olsa da, takım içi etkileşimin ve katılımcıların etkinlikte aktif olabilmesi için genellikle her takımda maksimum 10 kişi olmasına özen gösteriyoruz.
Proje teklifi kabul edildikten ve detaylı brief alındıktan sonra, etkinliğin kapsamı ve prodüksiyon büyüklüğüne göre 4-8 hafta arasında bir çalışma süresi gerekmektedir. Eğer etkinlik için özel yazılım geliştirilmesi gerekiyorsa, bu süre proje kapsamına bağlı olarak uzayabilir.
Escapist ekibi, her biri kendi alanında eğitimli ve deneyime sahip profesyonellerden oluşmaktadır. Tasarım, prodüksiyon, satış ve pazarlama, operasyon, finans ve idari işler gibi birimlerimizde görevli ekip üyelerimizi tanımak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
© Copyright 2024 Eğlence Diyarı | Gizlilik Politikası